Dromen & Keuzes

“Ik ga later emigreren!” riep ik al vanaf dat ik een jaar of 12 was. 

Waar naartoe dan? Geen idee. Reizen, totdat ik een plek tegen zou komen waar ik simpelweg wilde blijven. 

✈️ Op mijn 19e mocht ik dan eindelijk mijn eerste grote reis maken, naar Indonesië (dit liep helaas anders af dan verwacht, dat lees je op mijn blog, dynwei.com onder ‘mijn verhaal’). Later ging ik nog twee keer voor een langere periode naar Spanje. Die tweede keer, toen ik met een bachelor op zak voor mijn gevoel voor het eerst alle vrijheid van de wereld had, besloot ik uiteindelijk toch terug naar Nederland te gaan. 

🌟 Ik had twee dromen: in het buitenland wonen én een wijze vrouw worden die anderen ondersteunt in een waardevol, gelukkig en gezond leven. 

De tweede droom was groter en kreeg voorrang. 

Ik was inmiddels al aan mijn coachingsopleiding begonnen. Ik wilde ervaring opdoen en leren. Deze keer besloot ik voor de verandering niet alles tegelijkertijd te doen, niet weer voor de moeilijkste weg te kiezen. 

Dus ik verhuisde naar het midden van Nederland (Friesland, daar was ik nog niet klaar voor ;)).

🙏 Soms is het fijn niet alle factoren tegelijkertijd uitdagend en onzeker te hebben. Mag je het jezelf ook wat makkelijker maken, kun je niet al je dromen tegelijkertijd realiseren en mag je gaan voor een tussenstap die vaak al spannend genoeg is! 

✨ Wat is jouw eerste tussenstap naar jouw dromen? 

💚

Veel liefs,

Silke