Zomerdeal

Yoga Zomerdeal

In juli en augustus yogalessen voor slechts 5,00 € per keer!

  • Ontdek yoga voor een lage prijs
  • Persoonlijke aandacht in kleine groepen
  • Kom in contact met je lichaam
  • Ervaar meer ontspanning, energie, kracht en flexibiliteit
Wanneer?

Iedere dinsdagavond 19:30-21:00 uur*
*Bij regen zal de les worden verplaatst

Waar?

In het Lycklamapark achter het gemeentehuis in Beetsterzwaag

Benodigdheden
  • Je eigen yogamat. Optioneel: een flesje water, dekentje, (meditatie) kussen, yogablok.
  • Mocht je geen yogamat hebben, laat mij dat dan vooraf weten. Dan neem ik één extra mee.
Niveau

Iedereen is welkom. De lessen zijn voornamelijk op beginners gericht. Maak je geen zorgen over dat je misschien niet soepel genoeg zou zijn. In yoga gaat het er niet om wie het meest flexibel is of de meeste oefeningen kan. Yoga richt zich juist op de het richten van de aandacht naar binnen in plaats van naar buiten. Contact maken met jezelf en ontdekken wat goed voelt voor jou.

De focus van de lessen is ten eerste gericht op ontspanning en verbinding. Daarnaast kun je ook worden uitgedaagd en kracht, balans en coördinatie ontwikkelen.

Reserveer via Whatsapp: +31 6 10 72 74 39

Reviews

“Silke’s yogalessen helpen mij te ontspannen door te focussen op wat ik voel in mijn lichaam en minder op mijn gedachten. Heerlijk buiten en in een ontspannen kleinschalige setting, doet Silke de oefeningen voor, geeft ze iedereen positieve aandacht en zoekt ze mee naar geschikte houdingen. Elk lichaam is immers anders. De yogalessen zijn zeker aan te raden want ik ga altijd met een blij en rustig gevoel weer naar huis en dat gun ik anderen ook!”
– Judith

“Fijne kleinschalige setting om kennis te maken met yoga. Met een hele lieve, zachte juf die de persoonlijke aandacht bovenaan haar lijst heeft staan!”
– Sipko

“Ik vond de yoga les bij Silke erg fijn. Met een zachte stem en rustige energie helpt ze je om, op een manier die bij jou past, verschillende houdingen en oefeningen te ervaren. Silke is helder in haar uitleg. Na de yoga les voelde ik mij kalm en meer in balans.”
– Anky

“Superfijne yoga midden in de natuur! De kleinschalige en persoonlijke- setting vind ik erg prettig. Silke neemt mij met haar deskundigheid, open houding en oplettende kijk mee naar meer ontspanning in mezelf. Echt een aanrader!”
– Zowie

“Bij Silke voel je je heel snel thuis en ze accepteert je zoals je bent. Na een uurtje yoga (in de buitenlucht) ga je als een heel ander mens weer naar huis. Bedankt lieve Silke.”
– Josien

“Leuk, leerzaam, ontspannend en uitdagend! Zo zou ik de yogalessen van Silke omschrijven. Er is een fijne balans tussen ontspanningsoefeningen en wat uitdagendere oefeningen. Silke legt de oefeningen duidelijk uit en houdt rekening met ieders persoonlijke niveau en flexibiliteit. De sfeer is ontspannen en gezellig, maar tegelijkertijd blijft Silke professioneel. Dat de lessen buiten plaatsvinden vind ik ook erg fijn, het brengt je dichter bij de natuur en voegt net even wat extra’s toe.”
– Myrte