Yoga

In 2022 heb ik een 200 uur Hatha yoga docentenopleiding afgerond. Bij Arhanta yoga. In januari 2023 ronde ik daarnaast een 60 uur Yin Yoga opleiding af. Beide een bijzonder mooie aanvulling op het holistisch werken met mensen. Graag neem ik je mee in de ervaring van yoga en de vele positieve effecten die het op ons kan hebben.

Enkele voordelen van yoga:
 • Ontspanning, rust en verbinding
 • Energie, kracht en flexibiliteit
 • Vertrouwen in je eigen lichaam
 • Een betere (lichaams)houding
 • Meer bewustzijn van de signalen van je eigen lichaam
 • Een betere gezondheid; lichamelijk, geestelijk en energetisch.
 • En meer…

De focus van mijn lessen is ten eerste gericht op ontspanning en verbinding. Daarnaast kun je ook worden uitgedaagd en kracht, balans en coördinatie ontwikkelen.

Graag nodig ik je tijdens mijn lessen uit om lief te zijn voor jezelf, tijdens maar ook buiten de lessen om. Dankbaar voor wat we hebben en voor wie en waar we mogen zijn.

Wanneer?

Introductie in yoga: iedere maandag- en dinsdagavond 19.30 – 20.45 uur.

Op de hoogte blijven van (spontane) extra les momenten? Neem contact op.

Waar?

Beetsterzwaag

Kosten
Losse les€ 12,50
Strippenkaart 5 lessen (8 weken geldig)€ 55,00 (11,- per les)
Lessenreeks 10 lessen€ 100,-
Proefles€ 10
Lessenreeks: introductie in yoga
 • Elke maandagavond; 6 maart tot en met 22 mei (uitzondering meivakantie en 2e paasdag)
 • Elke dinsdagavond; 4 april tot en met 13 juni (uitzondering meivakantie)

In deze lessenserie van 10 lessen krijg je meer informatie over de yoga filosofie en de vele holistische gezondheidsvoordelen van Hatha yoga. Halverwege doen we een les waarin we kennismaken met Yin yoga. 

Benodigdheden
 • Je eigen yogamat.
  Optioneel: een flesje water, dekentje, (meditatie) kussen, yogablok.
 • Mocht je geen yogamat hebben, laat mij dat dan vooraf weten. Er zijn enkele extra matten.
Niveau

Iedereen is welkom. De lessen zijn voornamelijk op beginners gericht. Maak je geen zorgen over dat je misschien niet soepel genoeg zou zijn. In yoga gaat het er niet om wie het meest flexibel is of de meeste oefeningen kan. Yoga richt zich juist op de het richten van de aandacht naar binnen in plaats van naar buiten. Contact maken met jezelf en ontdekken wat goed voelt voor jou.

Speciaal aanbod

Wil je een privé yogales? Of een les voor alleen jou en een vriend of vriendin? Dit kan op een moment dat het jou uitkomt!

Op zoek naar een yogadocent voor een speciale gelegenheid, workshop, retreat of invaller?

Overleg voor de mogelijkheden.

Reserveer via Whatsapp: +31 6 10 72 74 39

Reviews

“Silke’s yogalessen helpen mij te ontspannen door te focussen op wat ik voel in mijn lichaam en minder op mijn gedachten. Heerlijk buiten en in een ontspannen kleinschalige setting, doet Silke de oefeningen voor, geeft ze iedereen positieve aandacht en zoekt ze mee naar geschikte houdingen. Elk lichaam is immers anders. De yogalessen zijn zeker aan te raden want ik ga altijd met een blij en rustig gevoel weer naar huis en dat gun ik anderen ook!”
– Judith

“Fijne kleinschalige setting om kennis te maken met yoga. Met een hele lieve, zachte juf die de persoonlijke aandacht bovenaan haar lijst heeft staan!”
– Sipko

“Ik vond de yoga les bij Silke erg fijn. Met een zachte stem en rustige energie helpt ze je om, op een manier die bij jou past, verschillende houdingen en oefeningen te ervaren. Silke is helder in haar uitleg. Na de yoga les voelde ik mij kalm en meer in balans.”
– Anky

“Superfijne yoga midden in de natuur! De kleinschalige en persoonlijke- setting vind ik erg prettig. Silke neemt mij met haar deskundigheid, open houding en oplettende kijk mee naar meer ontspanning in mezelf. Echt een aanrader!”
– Zowie

“Bij Silke voel je je heel snel thuis en ze accepteert je zoals je bent. Na een uurtje yoga (in de buitenlucht) ga je als een heel ander mens weer naar huis. Bedankt lieve Silke.”
– Josien

“Leuk, leerzaam, ontspannend en uitdagend! Zo zou ik de yogalessen van Silke omschrijven. Er is een fijne balans tussen ontspanningsoefeningen en wat uitdagendere oefeningen. Silke legt de oefeningen duidelijk uit en houdt rekening met ieders persoonlijke niveau en flexibiliteit. De sfeer is ontspannen en gezellig, maar tegelijkertijd blijft Silke professioneel. Dat de lessen buiten plaatsvinden vind ik ook erg fijn, het brengt je dichter bij de natuur en voegt net even wat extra’s toe.”
– Myrte

“Ik vind Silke fijn in contact en voel me gelijk op mijn gemak. Fijn dat het hele lichaam meegepakt wordt en prettig dat je iedereen ‘ziet’ en de houdingen corrigeert wanneer dat nodig is. Dat laatste doet je op een prettige manier.
– Jantyn

Gun jezelf een cadeautje en zorg goed voor je lichaam en geest. Daarvoor ga ik naar de yogales van Silke. Onlangs opnieuw een hele fijne yogales gehad. De les stond in het teken van: ‘zorg goed voor jezelf-oefeningen’ een zeer ontspannende les. Silke bouwt de les geleidelijk op en spreekt je in een rustig tempo door de oefeningen. Met persoonlijke aandacht. Heerlijk!
– Rinske

Beide yogascholen (Arhantha yoga & Bodsphere) waar ik mijn certificaten gehaald heb zijn geregistreerde yogascholen bij Yoga Alliance.