Werkwijze

Hoi! Ik ben Silke, holistisch levenscoach en yogadocente. Het is mijn droom anderen te helpen ontdekken en vervullen wat hen echt gelukkig maakt. Ik geloof dat als we dat gaan doen, we niet alleen goed voor onszelf zorgen maar dat ook voor de wereld om ons heen zullen gaan doen.

Duurzame verandering waardoor je durft te blijven kiezen voor jouw dromen, ook als die veranderen.

Coachingsgesprekken houd ik het liefst tijdens een wandeling in de natuur. Wandelen en in de natuur zijn heeft namelijk een grote positieve invloed op ons. Mocht dit niet mogelijk zijn, of niet bij jou passen is het natuurlijk ook mogelijk om binnen af te spreken.

Start

🍀 Je neemt vrijblijvend contact op.

🍀 Wanneer er een match is plannen we een kennismakingsgesprek (tevens eerste sessie).

🍀 Aan het einde van ons eerste gesprek bespreken we samen hoe we verder gaan.

🍀 Je gaat altijd naar huis met een concrete actie om mee aan de slag te gaan.

🍀 Na afloop van elk gesprek ontvang je een email met een overzicht en eventueel werkmateriaal voor thuis.

Investering

Losse sessie
75
  • 1 sessie
  • à 1,5 uur
Pakket 5 sessies
375
  • 5 sessies
  • à 1,5 uur
  • Support tussendoor
  • Oefenmateriaal
  • Toekomstplan

*Bovenstaande tarieven zijn vrijgesteld van btw en particulier tarief. Neem contact op voor zakelijke tarieven.

Hoe verder?

Als er een klik is tijdens het eerste coachingsgesprek resulteert dit vaak tot een traject van een aantal coachingsgesprekken (gemiddeld 5). Daarin werken we gedurende een periode van een aantal weken of maanden aan jouw doelen.

In de beginfase zullen de gesprekken kort op elkaar volgen (wekelijks of tweewekelijks). Doordat je daarnaast thuis meteen aan de slag gaat met oefeningen zul je al snel merken dat je je beter begint te voelen. Er zal dan ook meer tijd tussen onze afspraken gaan zitten. Tussendoor ben ik natuurlijk bereikbaar mocht dat nodig zijn.

Silke luistert fantastisch en biedt altijd warmte, empathie en goede suggesties. Ze begrijpt me en weet de juiste vragen te stellen om mij te begeleiden naar waar ik naartoe wil.

Catherine (44)

Vragen? Neem gerust contact op