Over mij

Mijn naam is Silke, ik ben afgestudeerd holistisch coach en yogadocente met een achtergrond in maatschappelijk werk en psychiatrie. Ik help mensen (her)ontdekken en doen wat ze écht belangrijk vinden. Zodat zij voluit kunnen leven en dit met de wereld kunnen delen.

In ‘Dyn Wei’ combineer ik mijn liefde voor mensen, natuur en wandelen. Dit doe ik door als het kan, coachingsgesprekken tijdens een wandeling in de natuur te houden.

Tijdens mijn bacheloropleiding leerde ik over menselijk gedrag, gesprekstechnieken en allerlei verschillende soorten hulpverlening. Dit is een hele mooie basis voor het kunnen helpen van mensen. Daarnaast deed ik gedurende mijn opleiding ervaringen op in binnen-en buitenland en verdiepte ik me ook in andere manieren van zelfontwikkeling.

Vooral nadat ik begin 2017 overspannen thuis kwam te zitten, hielp dit mij enorm. Daarom wilde ik het graag meebrengen in het helpen van anderen. Ik miste de wetenschappelijke kennis achter verschillende methodes en vond dit in de opleiding tot holistisch coach en lichaam- geest beoefenaar.

In holistische coaching wordt er vanuit gegaan dat alles met elkaar verbonden is. Een probleem heeft nooit één oorzaak maar is een optelsom van allerlei verschillende onderdelen. Dit betekent ook dat als één onderdeel uit balans is dit automatisch een effect zal hebben op andere onderdelen in ons leven. Als lichaam-geest beoefenaar leg ik verbinding tussen wat je denkt (geest) en wat je voelt (lichaam). Door met alle lagen bezig te zijn ga je je niet alleen beter voelen. Je gaat ook positiever denken en doen wat bij jou past.